sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Parhaasta makkarasta ja glögistä kisattiin

Makkarat on tehty, paistettu ja syöty.
Kaikki osallistujat olivat paneutuneet 10 + tehtävään.
Voittomakkaran sanallisia arvioita:
Paras, hyvä koostumus ja rapea kuori. Kostea ja kuuma.
Kaikki makkarat siis grillattiin lopuksi.

Ruokaa oli paljon, mutta paljon sitä menikin.
50 kg lihaa, 20 metriä possunsuolta.

Kunnon lihaisaa makkaraa.

Kariston paras glögi 2015, toinen oikealta. Alla vielä kuvasta uupunut kisaglögi.
Tässä muutamia arvioita: Vahva ja todella intensiivinen, rusinainen.
Persoonallinen etiketti, ajankohtainen, pystyy juomaan paljon, tarttee kaveriksi joulutortun.

Tästä kokonaisuudesta, pullosta, etiketistä/kortista täytyy antaa erikoismaininta.

Alkupaloina saaristoleipää, voita, Heinolan Pekan itse tekemää kylmäsavulohta.

Jälkiruoaksi eggnogit. Täytyy tehdä ensi vuonna tupla-annos.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti